top of page
Image by Geio Tischler

Selfcare Retreat Bali
15 april t/m 20 april 2024

Deze dagen staan helemaal in het teken van Selfcare. Zorgen voor jezelf. Voor je mentale gezondheid, je fysieke gezondheid en aandacht geven aan je creatieve deel.

 

Veel mensen ervaren dagelijkse stress en voelen zich uitgeput door de eisen van het moderne leven. Het retreat biedt een ontsnapping aan de drukte, waardoor je de kans krijgt om te ontspannen, op te laden en stress te verminderen

Pool4.jpg
Pool4.jpg

Waarom dit retreat?

In onze drukke levens vergeten we vaak om goed voor onszelf te zorgen. Het retreat biedt een georganiseerde en toegewijde tijd en ruimte voor zelfzorg, waar je kunt genieten van fijne yogasessies, rustige momenten van reflectie en eventueel ontspannende behandelingen.

Ook kun je je uit balans voelen en behoefte hebben aan innerlijke harmonie. Het retreat biedt een programma dat is ontworpen om de innerlijke balans te herstellen, zowel fysiek als mentaal, waardoor je een diepere verbinding met jezelf kunt ervaren.

Het dagelijkse leven kan heel hectisch en vol zijn, met werk, sociale verplichtingen, zorg voor anderen, sport, gezin, waardoor er weinig tijd en ruimte is om aan je eigen persoonlijke behoeften te voldoen. Het retreat biedt jou de gelegenheid om je helemaal terug te trekken, echt quality tijd voor jezelf te nemen en te focussen op je eigen welzijn en persoonlijke ontwikkeling.

Kortom, het Selfcare Retreat Bali biedt een oplossing voor degenen die op zoek zijn naar een ontsnapping aan stress, een toegewijde tijd voor zelfzorg, het herstellen van balans en het creëren van ruimte voor persoonlijke groei.

Voor wie is het bedoeld?
Image by Geio Tischler

Voor wie is dit retreat bedoeld:

Dit retreat is echt speciaal voor jou als..."

 • Je verlangt naar een moment van totale ontspanning en zelfzorg.

 • Je hebt behoefte aan een ontsnapping aan de dagelijkse stress en drukte.

 • Je wilt je innerlijke balans herstellen en innerlijke harmonie ervaren.

 • Je bent op zoek naar een veilige en ondersteunende omgeving waarin je kunt groeien en jezelf kunt zijn.

 • Je wilt jezelf omringen met gelijkgestemde individuen die ook streven naar selfcare en selflove.

 • Je wilt genieten van verkwikkende yogasessies, rustige meditaties en ontspannende behandelingen.

 • Je bent klaar om tijd en ruimte voor jezelf te creëren en te investeren in je eigen welzijn.

 • Je wilt een bijzondere reiservaring in een betoverende bestemming zoals Bali.

 • Je wilt een diepere verbinding met jezelf maken en de kracht van selfcare ontdekken.

 • Je wilt met vernieuwde energie, inspiratie en een gevoel van innerlijke rust naar huis terugkeren.

 

Dit retreat is echt speciaal voor jou als je op zoek bent naar een transformerende ervaring waarin je jezelf kunt opladen, kunt groeien en kunt genieten van de schoonheid van Bali, terwijl je jezelf centraal stelt en prioriteit geeft aan je eigen welzijn.

Het programma is een voorbeeld van hoe het kan zijn en is onderhevig aan veranderingen als daar met de groep aanleiding toe is. 

Dit is waarom je erbij wilt zijn

Dit is waarom jij bij dit retreat wilt zijn:

 • Elke dag yoga: Geniet van dagelijkse yogasessies om je lichaam te strekken, je geest te kalmeren en een diepere verbinding met jezelf te creëren.

 • Elke dag tijd voor jezelf: Maak elke dag bewust ruimte voor zelfzorg en zelfreflectie. Gebruik deze tijd om te ontspannen, te mediteren of gewoon even helemaal niets te doen.

 • Elke dag 1-op-1 coaching sessies: Krijg persoonlijke begeleiding en ondersteuning tijdens individuele coaching sessies. Ontdek nieuwe inzichten, overwin belemmerende overtuigingen en ontwikkel jezelf op persoonlijk en spiritueel niveau.

 • Elke dag verwennen met massages of wellnessbehandelingen: Trakteer jezelf op dagelijkse verwennerij en laat je verwennen met ontspannende massages, verkwikkende spa-behandelingen of andere vormen van lichaamsverzorging.

 • Elke dag creativiteit laten stromen: Laat je creativiteit bloeien door deel te nemen aan creatieve workshops of activiteiten. Ontdek nieuwe expressievormen en geef ruimte aan je artistieke kant.

 • Elke dag omringd door een ondersteunende groep: Verbind met gelijkgestemde individuen die ook streven naar persoonlijke groei en selfcare. Ervaar de kracht van een ondersteunende groep die je inspireert en motiveert.

 • Elke dag genieten van de betoverende omgeving van Bali: Laat je betoveren door de schoonheid van Bali terwijl je deelneemt aan het retreat. Ervaar de rustgevende natuur, prachtige stranden en een inspirerende omgeving die je zal helpen ontspannen en opladen.

 • Je krijgt drie keer een geleide meditatie van ongeveer een half uur. Door middel van een geleide meditatie word je begeleidt naar een staat van diepe ontspanning, waarbij je je bewust mag worden van je ademhaling, eventuele spanning in het lichaam loslaten en een kalme geest cultiveren. Dit helpt om stresshormonen te verminderen, de bloeddruk te verlagen en een gevoel van kalmte en sereniteit te bevorderen.

Dit retreat is waar jij wilt zijn omdat het je de mogelijkheid biedt om elke dag te genieten van yoga, tijd voor jezelf, 1-op-1 coaching, verwennerij, creativiteit en een ondersteunende gemeenschap, allemaal in de betoverende omgeving van Bali. Het is een unieke kans om jezelf te koesteren, te groeien en te genieten van een welverdiende selfcare-ervaring.

Massageolie gieten
Bali uitzicht
Image by Jared Rice

Wat kun je verwachten?

Image by Artem Beliaikin

Vooraf maken we online kennis met de groep, zodat we alvast met elkaar kunnen starten met de voorpret, leren we elkaar een beetje kennen en kunnen we eventuele intenties delen. 

 

Op de dag van aankomst, maandag 18 maart, starten we om 17.00 uur met een rondleiding door het hotel en een openings ceremonie. De dagen dat je daar bent, mag je ervaren als een ritueel voor jezelf. Alles mag er zijn en alles doet mee. De rest van de avond heb je voor jezelf. 

Op dinsdag, woensdag en donderdag is er in de ochtend Yoga-les (de tijd wordt op een later tijdstip bepaald). Je kunt 90 minuten meedoen, op elk niveau. Het maakt niet uit of je een beginner bent of een getrainde Yogi!

Op dinsdag, woensdag en donderdag is er in de ochtend tijd en ruimte voor verdieping, verheldering en doen we verschillende mooie groepsworkshops waarbij we elkaar steunen en van elkaar kunnen leren.

 

Ook kun je 's middags meedoen met creatieve workshops zoals Zentangle, intuïtief schilderen en schrijven. Dit hoeft niet, als je het leuk vindt ben je van harte welkom om aan te schuiven. Daarnaast is er nog genoeg tijd om te zwemmen, schrijven, lezen, mijmeren, staren, wandelen, slapen of wat je dan ook nodig hebt om jezelf te pamperen.

Ook ben je welkom bij de geleide meditaties die ik zal geven. Waarbij ik mijn kennis van de hypnotherapie zal inzetten om jullie positieve suggesties mee te geven met betrekking tot selflove en selfcare.

 

Elke dag is er de mogelijkheid om met mij 1 op 1 sessies te hebben. Heb je behoefte aan sparren? Heb je tips of tools nodig? Waar loop je tegenaan? Wat is je missie of diepste verlangen? 

 

De vrijdag is een feest-dag. We starten de dag gezamenlijk, wederom met een thema, maar de rest van de dag is helemaal vrij in te vullen. 

 

Zaterdag 23 maart sluiten we de week met een closing-ceremony. Waarbij we ritueel de cirkel sluiten, onze gezamenlijke reis beëindigen en ieder daarna zijn weg weer mag vervolgen.

 

En dat alles in een super fijn resort waar heerlijk voor je wordt gezorgd!

Misschien wil je daarna het verblijf op Bali verlengen en wil je Ubud bezoeken of watervallen bekijken, of het levendige deel van Bali met restaurantjes, winkels en uitgaansgelegenheden opzoeken! Of een korte strandvakantie eraan vast plakken, of de boot nemen naar de paradijselijke Gili eilanden. Er is van alles mogelijk!

 

Klinkt het interessant?  Als je er behoefte aan hebt plan ik graag een vrijblijvende kennismaking met je in.  

Wil je meer informatie over het resort? Gebruik de link om mij te mailen.

Wat zit er allemaal bij in

 • 5 overnachtingen en 6 dagen in een heerlijke gedeelde kamer of een privé kamer helemaal voor jou alleen. 

 • Een kwalitatief & waardevol maatwerk programma met diverse coaching, therapieen en sjamanistisch geïnspireerde ceremonies,

 • 3 super waardevolle en inspirerende creatieve workshops zoals Zentangle en intuitief schilderen. 

 • Een 1 op 1 coachafspraken. Dit alles zorgt ervoor dat jij maximaal kunt profiteren van mijn diensten en jij je verder kunt ontwikkelen.

 • Genieten van het zwembad, het strand en de tuin met heerlijke relaxplekken.

 • Dagelijks overheerlijk ontbijt, lunch en diner (Full Board) inclusief water en thee, exclusief drankjes. 

 • 3x geleide meditatie van 30 minuten

 • Ik ben als coach/therapeut dagelijks beschikbaar voor al je (levens)vragen.

 • helemaal voor jou alleen.

Pool1.jpg

Zwembad van het resort.

Yogaplattform.jpg

Het yoga-platform buiten van het resort.

 • Overnachtingen privé kamer ter waarde van 740,-

 • Selfcare Selflove programma ter waarde van 555,-

 • Drie Creatieve workshops ter waarde van 135,-

 • 1-op-1 sessies/privé consult ter waarde van 480,-

 • Vol Pension ontbijt, lunch en diner, + extra diner en ontbijt ter waarde van 352,-

 • Drie keer geleide meditatie van 30 minuten ter waarde van 180,-

Totaal waarde van het retreat: 2.442,-

Wil je zeker zijn van je plek, dan kun je deze alvast reserveren door 295,- aan te betalen. De rest kun je ineens voldoen of in 3 termijnen van 398,-(zonder privé-toeslag 105,-)

Totaal 1.489,- voor een gedeelde kamer

Totaal 1.594,- voor een privé kamer

Wat zit er niet bij in

 • Vlucht naar Bali, Denpassar.

 • Transfer naar het retreat. Dit kunnen we wel regelen via het resort tegen een vergoeding van 80,- per auto enkele reis. De rit van Denpassar naar het resort duurt ongeveer 3 uur.

 • Extra wellness behandelingen zijn los bij te boeken. 

 • Extra drankjes naast water en thee. 

Garten-mit-Bale1.jpg

Tuin van het resort.

Selfcare Retreat Bali

Maandag 15 april t/m zaterdag 20 april 2024

 • 5 dagen yoga lessen van 90 minuten 

 • Elke dag tijd voor jezelf.  Gebruik deze tijd om te ontspannen, te mediteren of gewoon even helemaal niets te doen.

 • Vier keer 1-op-1 coaching sessies

 • Jezelf elke dag kunnen verwennen met massages of wellnessbehandelingen

 • Drie dagen je creativiteit laten stromen met diverse workshops

 • Elke dag omringd door een ondersteunende groep. Je bent er voor elkaar en met elkaar. Je bent er voor elkaars veiligheid en als getuige. 

 • Elke dag genieten van de betoverende omgeving van Bali

 • Elke dag wordt er heerlijk voor je gekookt en kun je genieten van diverse (vegetarische) maaltijden.

 • 4 keer een groepssessie

 • 3 keer een geleide meditatie

Er is een mogelijkheid om jezelf extra luxe en tijd voor je bedrijf te gunnen door 1 tot maximaal 3 nachten bij te boeken voor €250,- per nacht. Als je bij boekt krijg je er voor de zaterdag een extra 1 op 1 coach sessie bij.

Als early bird wil ik je graag een korting aanbieden van 200,- *

Totaal waarde van het retreat: 2.442,-

MET EARLY BIRD KORTING:

Totaal 1.489,- voor een gedeelde kamer met early bird korting 1.289,-

Totaal 1.594,- voor een privé kamer met early bird korting 1.394,-

Om je te verzekeren van een plekje (aantal deelnemers zijn beperkt ivm de 1 op 1 sessies) doe je een aanbetaling van 295,-

De rest kun je in 3 termijnen voldoen van 333,- (exclusief 1 persoons kamer toeslag van 105,-) 

De prijs is per persoon per verblijf. Als je met 2 personen op een kamer verblijft, betaal je per persoon dus 1.289,-

* Deze early bird aanbieding loopt tot 31 juli 2023

Selfcare Retreat Bali (8).png

Het programma is een voorbeeld van hoe het kan zijn en is onderhevig aan veranderingen als daar met de groep aanleiding toe is. 

DSC_6571_edited.jpg

Wie ben ik

Mijn naam is Marga Hogenhuis en ik ben al meer dan 7 jaar werkzaam als coach/therapeut. Hiervoor heb ik meer dan 20 jaar in de Marketing Communicatie gewerkt bij grote bedrijven, freelance en vast. De corporate wereld is mij niet onbekend. Hoe ik therapeut ben geworden is een bijzonder verhaal, misschien vertel ik het je een keer!

Ik ben 23 jaar getrouwd met Hans en samen hebben wij 3 dochters van 21, 19 en 13. 

In mijn praktijk heb ik al heel veel mensen geholpen om hun kracht te hervinden, de oorzaak van een burn-out te achterhalen zodat ze daarna een gezondere relatie te helpen opbouwen met zichzelf. Mijn expertise is  Zelfliefde en Zelfzorg. Ik heb een verleden waarin ik heb leren omgaan met stress, teleurstelling, trauma en grenzen stellen. 

Mijn verleden, mijn kennis en ervaring en mijn intuïtie zet ik allemaal in tijdens mijn werk. Ik vertrouw erop dat de antwoorden niet van mij hoeven komen en dat een ieder toegang heeft of kan krijgen tot zijn eigen wijsheid. Mijn taak en mijn missie is om dat voor een ieder die dat wenst te faciliteren. 

Waarom naar dit retreat?

 • Eindelijk echt tijd voor jezelf nemen.

 • De dagen zijn echt afgestemd op het thema selfcare en selflove. 

 • Het is mijn intentie is dat alles in jou gezien en gehoord mag worden en dat jij je aan het einde van de week gezien en gehoord voelde. 

 • De week zit boordevol waardevolle interventies waardoor dat wat je eruit kunt halen eigenlijk niet in geld te vangen is. 

 • Meer lichamelijke en mentale rust, meer inspiratie, meer creativiteit alleen al door de waanzinnige prachtige omgeving.

 • Verbinden met gelijkgezinden en elkaar kunnen ondersteunen in het proces. 

csm_Beachlounge2_ff2d6be7c0.jpg

Tuin van het resort.

Garten-mit-Bale1.jpg

Voor de snelle beslissers

Early Bird korting

Als early bird wil ik je graag een korting aanbieden van 200,- *

Totaal waarde van het retreat: 2.442,-

MET EARLY BIRD KORTING:

Totaal 1.489,- voor een gedeelde kamer met early bird korting 1.289,-

Totaal 1.594,- voor een privé kamer met early bird korting 1.394,-

Om je te verzekeren van een plekje (aantal deelnemers zijn beperkt ivm de 1 op 1 sessies) doe je een aanbetaling van 295,-

De rest kun je in 3 termijnen voldoen van 333,- (exclusief 1 persoons kamer toeslag van 105,-) 

De prijs is per persoon per verblijf. Als je met 2 personen op een kamer verblijft, betaal je per persoon dus 1.289,-

* Deze early bird aanbieding loopt tot 31 juli 2023

Neem contact op

Meer tijd nodig of heb je nog vragen? Neem contact op!

Lepelaarpark 17

1444 HR  PURMEREND

06-36541819

Investeer in jezelf en in je eigen geluk

Bedankt voor je bericht! Ik doe mijn uiterste best zo snel mogelijk te antwoorden.

Logo Marga Hogenhuis
bottom of page