za 20 apr. | Ibiza

Sisterhood Retreat op Ibiza

Ga voor 7 dagen op retreat naar Ibiza. Ga op ontdekkingsreis naar wie jij bent en wie je wilt zijn. Neem de tijd om te ontspannen, te dromen, te visualiseren, te verdiepen en te verbinden.
Registratie is afgesloten
Sisterhood Retreat op Ibiza

Tijd en locatie

20 apr. 2019 19:00 – 27 apr. 2019 23:00
Ibiza, Ibiza, Balearen, Spanje

Over het evenement

Ga mee op ontdekkingsreis naar wie jij bent en wie je wilt zijn. Aan het einde van de week een ceremonie waarbij je volmondig JA zegt tegen jezelf, wie jij bent en alles wat daarbij hoort.

Er worden deze dagen verschillende oefeningen gedaan maar er is ook volop tijd om te genieten van de zon en de rust.

Je kunt aan het einde van de week jezelf eeuwige trouw beloven, met een feestelijke ceremonie en alles erop en eraan. Dit retreat laat je de verbinding met jezelf verdiepen en versterken op een geheel "eigen wijze". Van jezelf versieren tot het aanzoek. En van het verliefd zijn tot de ceremoniële voltrekking van het huwelijk.

Het retreat is bedoeld voor mensen die zichzelf volledig willen omarmen. Het is een week vol mooie, leuke en bijzondere momenten. Je kunt single zijn en de verbinding met jezelf willen maken, of je bent al getrouwd en je wilt jezelf omarmen in wie je bent, of je gaat trouwen en voordat je trouwt wil je ook eerst met jezelf trouwen.

Schrijf je nu in, blijf je op de hoogte van dit evenement en ga mee naar de zon om een heerlijke week te genieten...

Onze intentie is om dit retreat in mei 2019 te houden.

Registratie is afgesloten

Deel dit evenement