za 10 nov. | De locatie wordt later bepaald

Trouwen met jezelf

Je kunt nu ook jezelf eeuwige trouw beloven, met een feestelijke ceremonie en met alles erop en eraan. De workshops laten je een verbinding maken met jezelf op een geheel "eigen wijze". Van jezelf versieren tot het aanzoek. En van het verliefd zijn tot de ceremoniële voltrekking van het huwelijk.
Registratie is afgesloten
Trouwen met jezelf

Tijd en locatie

10 nov. 2018 10:00 – 17:00
De locatie wordt later bepaald

Over het evenement

De workshop is bedoeld voor mensen die zichzelf volledig willen omarmen. Het is een dag vol mooie, leuke en bijzondere momenten en rituelen. Je kunt single zijn en de verbinding met jezelf willen maken, of je bent al getrouwd en je wilt jezelf omarmen in wie je bent, of je gaat trouwen en voordat je trouwt wil je ook eerst met jezelf trouwen.

Deze dag gaat om jou. Gedurende de dag worden er diverse oefeningen gedaan die je laten kijken naar wie je bent, wat je doet en waarom je dat doet. De verschillende oefeningen laten je kennis maken met je ware zelf. De workshop gaat om het herstellen en bekrachtigen van de verbinding met jezelf. Het is het mooiste cadeau wat je jezelf kan geven!

De dag start om 10:00 uur en we vragen je om een half uur van te voren aanwezig te zijn zodat we rustig koffie kunnen drinken, en kennis kunnen maken. Rond 12:30 uur gaan we genieten van een heerlijke luxe lunch. En rond 17:00 eindigen we met een glaasje bubbels!

De kosten voor de gehele dag zijn 150,- Exclusief BTW.

Registratie is afgesloten

Deel dit evenement