za 28 sep. | Kaap Doorn Conferentiecentrum

Trouwen met jezelf

Wil je mooier, sterker en beter worden dan je al bent? De beste versie van jezelf worden? Heb je behoeft aan een diepe connectie met wie je bent? Wil je jezelf totaal en compleet omarmen? Wil je jezelf de eeuwige trouw beloven? Hou de datum 28 september dan alvast vrij!
Registration is Closed
Trouwen met jezelf

Tijd en locatie

28 sep. 2019 09:30 – 17:00
Kaap Doorn Conferentiecentrum, Postweg 9, 3941 KA Doorn, Netherlands

Over het evenement

Je kunt nu ook jezelf eeuwige trouw beloven, met een feestelijke ceremonie en met alles erop en eraan. De workshops laten je een verbinding maken met jezelf op een geheel "eigen wijze". Van jezelf versieren tot het aanzoek. En van het verliefd zijn tot de ceremoniële voltrekking van het huwelijk. Liefdevol begeleid door Marga Hogenhuis en Veerle Labrujere. Beide al jaren werkzaam als therapeuten, beide met een eigen praktijk. De workshop is gevarieerd, met diepgang maar op een fijne, leuke, warme en veilige manier.

De dag start om 9:30 uur, dan ontvangen wij jou met open armen en met open hart. En met koffie en thee natuurlijk :-)

Om 10:00 gaan we de dag starten en rond 12:30 kunnen wij jullie uitnodigen voor een uitgebreid lunch buffet. Compleet met warme en koude hapjes. Gedurende de dag is er koffie, thee en fris. Eventueel met wat lekkers erbij.

Rond 16:00 uur gaan we het ceremoniële gedeelte met jullie doen. Waarbij er een eed wordt afgelegd voor eeuwige trouw aan jezelf. Dit vieren we met een drankje en je krijgt een trouwcertificaat ter herinnering aan je trouwdag.

Programma:

9:30 Ontvangst met koffie en thee

10:00 Start van het event

11:00 Kleine pauze

12:30 Lunch

16:00 Trouwceremonie

17:00 Afsluiting

De locatie is midden in het land, tussen het groen. Met parkeergelegenheid naast de deur.

Deze trouwdag is inclusief allerlei cursus materiaal, onbeperkt koffie, thee, water en frisdrank. Een compleet verzorgde (warme) lunch. Een certificaat. Een glaasje bubbels om het te vieren en inclusief "Het Trouwboekje" geschreven door Barbara Tammes over een gelukkig huwelijk met jezelf.

Deze investering in jezelf kost 275,- (inclusief BTW).

Is deze uitgave in één keer een te grote belasting? Vraag ons dan naar de mogelijkheden voor betalingsregeling.

Disclaimer: De trouwdag heeft minimaal 6 deelnemers nodig om door te kunnen gaan.

Tickets
Prijs
Aantal
Totaal
  • Trouwen met jezelf
    €275
    €275
    0
    €0
Totaal€0

Deel dit evenement