top of page

Nieuw: Café MaMa

Voel jij je soms eenzaam? Heb jij een te gekke baan, partner, een gezin, of juist niet en zou je dat heel graag willen, heb je een leuke vriendengroep maar voelt het allemaal niet echt? Heb je het gevoel dat je altijd een masker opzet? Of dat je door de mand gaat vallen?

Kom dan naar Café Ma-Ma. Wij willen een plek bieden waar je je veilig voelt, waar je kan verbinden, waar je kunt luisteren naar onze verhalen. We zullen verhalen vertellen over onszelf en hoe wij bepaalde dingen hebben ervaren of hebben opgelost. We zullen voorbeelden geven uit de praktijk. Alles om je het gevoel te geven dat je niet alleen bent. Dat er mogelijkheden zijn. Dat iedereen worstelt met bepaalde gevoelens en emoties. Deze eerste editie zullen we het onder andere gaan hebben over fouten maken en maskers opzetten.


We zullen gebruik maken van Zoom en je kunt je hieronder aanmelden, dan sturen wij je de link! De eerste editie is op donderdag 29 september om 20:00. Dus zet een drankje en iets lekkers klaar dan zien we je daar!


Wie zijn wij?

Manon Romijn

Manon is intuïtief Coach, trainer en schrijfster van het boek Soluma - Innerlijke Vrede.

"Hoewel wij graag willen dat gevoelens er niet toe zouden doen, hebben gevoelens van onveiligheid en gevoelens van eenzaamheid dikwijls een grotere impact op ons leven dan wij vermoeden.

Het is een open deur intrappen, maar de bewustwording van mijn wantrouwen naar de wereld is mede aanleiding geweest voor mijn zoektocht naar ‘hoe het anders zou kunnen’. ...

Als mens zijn we zoveel meer! Verruim je bewustzijn en creëer een nieuwe realiteit met Liefde, Licht en Zachtheid, voor jezelf en voor de ander."Marga Hogenhuis


Marga is een oplossingsgerichte integratieve hypnotherapeut.


"Vanuit mijn eigen groeiproces heb ik geleerd wat de prijs is van het te veel voor een ander willen doen. Of hoe onzekerheid en angsten verlammend kunnen werken. Wat voor sporen een trauma achterlaat en wat de impact daarvan is op je leven toen en op het leven als volwassene nu.


Maar ook hoe je negatieve gebeurtenissen kunt omzetten naar iets positiefs. Namelijk persoonlijke groei en ontwikkeling.


Het is mijn missie om het dagelijks leven van mensen op een prettige en veilige manier beter, makkelijker en leuker te maken."
14 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Categorieën

  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn
bottom of page