top of page

Oefencliënten gezocht!Weer naar school en aan het werk...

Het is gedaan met het mooie zomerweer. De regen en kou nemen de overhand. Ik mis de warme dagen waarin ik zonder jas gewoon naar buiten kon lopen. Ik mis mijn slippers en mijn blote voeten. Wat wel leuk is dat ik weer naar school mocht! En dit derde jaar wordt een heel mooi en vol jaar. We gaan weer veel leren en we beginnen met psychosomatische klachten. Loop je vast of worstel je ergens mee, door iets uit het verleden of in het hier en nu, of heb je psychosomatische klachten zoals hoofdpijn, nek-, rugklachten, hyperventilatie, pds, eczeem of andere lichamelijke klachten zonder direct aanwijsbare lichamelijke oorzaak? Neem dan contact met mij op. Ken je iemand anders die laagdrempelig therapie wil volgen, tegen een kleine vergoeding? Misschien kun je diegene attent maken op deze mogelijkheid. Je kunt bij mij terecht in Amsterdam, maar ook bij mijn medestudenten / collegae in de regio's: Rotterdam, Den Haag, Pijnacker/Zoetermeer, Utrecht/Gouda/Woerden, Emmen en Spaarndam/Haarlem.


20 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Categorieën

  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn
bottom of page