Oefencliënten gezocht!Weer naar school en aan het werk...

Het is gedaan met het mooie zomerweer. De regen en kou nemen de overhand. Ik mis de warme dagen waarin ik zonder jas gewoon naar buiten kon lopen. Ik mis mijn slippers en mijn blote voeten. Wat wel leuk is dat ik weer naar school mocht! En dit derde jaar wordt een heel mooi en vol jaar. We gaan weer veel leren en we beginnen met psychosomatische klachten. Loop je vast of worstel je ergens mee, door iets uit het verleden of in het hier en nu, of heb je psychosomatische klachten zoals hoofdpijn, nek-, rugklachten, hyperventilatie, pds, eczeem of andere lichamelijke klachten zonder direct aanwijsbare lichamelijke oorzaak? Neem dan contact met mij op. Ken je iemand anders die laagdrempelig therapie wil volgen, tegen een kleine vergoeding? Misschien kun je diegene attent maken op deze mogelijkheid. Je kunt bij mij terecht in Amsterdam, maar ook bij mijn medestudenten / collegae in de regio's: Rotterdam, Den Haag, Pijnacker/Zoetermeer, Utrecht/Gouda/Woerden, Emmen en Spaarndam/Haarlem.


16 keer bekeken0 reacties
Niet gevonden wat je zocht? Probeer de zoekmachine:

De praktijk:

Praktijk Vaillantlaan

Jan Olphert Vaillantlaan 70

1086 ZA  Amsterdam IJburg

06-36541819

PIT Praktijk Amsterdam Noord

Mariahoevepad 1

1035 WH  Amsterdam Noord

  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Instagram Social Icon

Aangesloten bij:

© copyright 2020 Marga Hogenhuis

Licentienummer 190091R

Lidnummer: 18018