top of page

Trouwen met jezelf

Maak de verbinding

Je kunt nu ook jezelf eeuwige trouw beloven, met een feestelijke ceremonie en met alles erop en eraan. De workshops laten je een verbinding maken met jezelf op een geheel "eigen wijze". Van jezelf versieren tot het aanzoek. En van het verliefd zijn tot de ceremoniële voltrekking van het huwelijk. Bijzonder om te geven, en heel bijzonder om te doen!

Voor jezelf of voor iemand die gaat trouwen.

Want je kunt ook eerst het "Ja-woord" aan jezelf geven voordat je het aan een ander doet!

JA, IK WIL!

Voor wie?

De workshop is bedoeld voor mensen die zichzelf volledig willen omarmen. Het is een waardevolle manier om in contact te zijn en blijven met wie jij bent. Met een volwaardige ceremonie waarbij je echt de connectie met jezelf maakt en volmondig Ja kan zeggen tegen alles wie en wat je bent. 

 

Het is een trouw-evenement vol mooie, leuke en bijzondere momenten. Je kunt single zijn en de verbinding met jezelf willen maken, of je bent al (jaren) getrouwd en je wilt jezelf omarmen in wie je bent, of je gaat trouwen en voordat je trouwt wil je ook eerst met jezelf trouwen. Kortom, het is voor iedereen die met zijn eigen ik verbonden wil worden.

Hoe ziet de dag eruit?

De dag start om 9:30 uur, dan ontvangen wij jou met open armen en met open hart. En met koffie en thee natuurlijk :-)

Om 10:00 gaan we de dag starten. We gaan allerlei verschillende bijzondere, mooie en leuke methodes en workshop-vormen gebruiken om de connectie met jezelf te maken en met wie jij werkelijk bent! We gebruiken naast (therapeutische) technieken ook heel veel creatieve werkvormen. 


Rond 12:30 is er een uitgebreid lunch buffet. Compleet met warme en koude hapjes.

Na de lunch gaan we verdiepen en verbinden. We geven je waardevolle tools en handvatten. We nemen je mee op een inspirerende ontdekkingstocht, waarin je mag helen, groeien en bloeien. Je mag nieuwsgierig zijn naar je eigen proces en hoe je dat gaat beleven.

Om 16:00 uur gaan we de dag afsluiten met het prachtige ceremoniële gedeelte. Waarbij er een eed wordt afgelegd en je eeuwige trouw aan jezelf beloofd. Dit vieren we uiteraard met een drankje en je krijgt een trouwcertificaat ter herinnering aan je trouwdag. 

Wat krijg je allemaal?

Je krijgt een inspirerende Trouw-dag waarin je jezelf leert kennen en accepteren. 

Een bijzondere leuke, mooie en gezellige dag waarin je jezelf (en eventueel anderen) mag ontmoeten

Je krijgt allerlei waardevolle tools en handvatten die je mee kan nemen. 

Je krijgt een prachtige trouw-ceremonie waarin je jezelf het ja-woord geeft en jezelf eeuwige trouw beloofd. 

Gedurende de dag is er onbeperkt koffie, thee, water en fris. Eventueel met wat lekkers erbij.

 

De dag is inclusief allerlei speciaal ontwikkelde materialen, lunch, koffie, thee, water, fris, versnaperingen, een trouw-certificaat. 

Deze investering in jezelf is 275,-

Gebruik de code: TROUWEN2019 en je krijgt 80,- korting. Je betaald dus nog maar 195,- 

Als extra bonus

Als je gaat trouwen ontvang je altijd een trouwboekje. Bij deze trouwdag krijg je ook een trouwboekje cadeau maar dan wel in de stijl van de dag! Je krijgt van ons Het Trouwboekje, een handleiding voor het huwelijk met jezelf.  geschreven door Barbara Tammes. 

Een prachtig boekje waar je na deze dag, nog heerlijk mee kan na-genieten. 

Een recensie van Bol.com:

"Trouwen met jezelf! Iedereen zou dat moeten doen. Jezelf ervan bewust zijn dat je trouw bent en blijft aan jezelf verpakt in een prachtig ritueel, met veel humor geschreven. Gun het jezelf!"

Daar zijn wij het natuurlijk helemaal mee eens!

het Trouwboekje.jpg
  • 15 apr 2024 15:00 – 20 apr 2024 10:00
    Bali resort, Bali, Indonesië
    Kies voor jezelf en ga op een prachtige (innerlijke) reis.

CONTACT ONS

J.O. Vaillantlaan 70, 1086 GZ  AMSTERDAM

06 36 54 18 19

Bedankt! Wij nemen zo spoedig mogelijk contact op!

bottom of page