top of page
Tarieven
Tarieven Therapie Coaching
nbvh_logo.jpg
0e8ecc882dcf98521ef01d2163416fc9-bitcoin-logo-by-vexels.png
ideal-logo-1024.png
RBCZ-logo_RGB_payoff.png
Je kunt bij mij direct (geen wachtlijst) en zonder verwijzing van de huisarts terecht.

  • Kennismakingsgesprek  95,-

  • Consult/sessie tarief € 120,-

  • Consult/sessie avondtarief (vanaf 17:00 uur)  € 135,-

  • Intake of sessie tarief met 2 personen € 115,-

  • Sessie tarief met 2 personen € 145,-

  • Zakelijk tarief (60 min) : vraag een offerte aan

Alle tarieven voor een consult zijn vrijgesteld van BTW.

Een sessie aan huis ook mogelijk  (maximaal 15  autominuten vanaf Purmerend, Lepelaarpark) De extra kosten hiervoor zijn 35,- exclusief eventuele  parkeerkosten. 

Overschrijding van het uur met 15 minuten of meer wordt in rekening gebracht. De kosten zijn 20,- per 15 minuten. De tijd houden we samen in de gaten! 

Betalen 

Na afloop van een sessie kun je contant betalen, met bitcoins, pinnen, betalen via iDeal of via internetbankieren overmaken. Je ontvangt altijd de factuur via e-mail tenzij je dit niet wilt. 

 
Vergoedingen

Voor de sessies krijg je in veel gevallen een vergoeding van verzekeraars. Deze worden vergoedt vanuit het aanvullende pakket en vallen onder Alternatieve Geneeswijzen. De vergoedingen kunnen per verzekeraar verschillen. Kijk altijd bij je verzekeraar onder hypnotherapie als je het zeker wilt weten! Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging NBVH en de overkoepelende organisatie RBCZ.

Je kunt ook het vergoedingenoverzicht bekijken van de zorgwijzer:  https://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/hypnotherapie

Zelfstandig ondernemers kunnen de sessie als aftrekpost opvoeren, opvoeren en omschrijving opleiding of coaching. De kosten zijn 120,- per sessie exclusief 21% BTW.

Je kunt soms ook vergoedingen krijgen via je werkgever, zoals bijvoorbeeld voor Duurzame Inzetbaarheid in het onderwijs, een training, coaching of opleiding. Deze kosten zijn aftrekbaar voor de organisatie.

Tarieven 2023

Mountains

Intakeformulier

Voordat we kunnen starten en voor jou om de facturen te kunnen declareren, heb ik wat gegevens van je nodig. Je kunt het ingevuld terug-mailen of meenemen!

Intake formulier
bottom of page