Tarieven
Tarieven Therapie Coaching
nbvh_logo.jpg
rbcz-logo-transp-r-new2.png
De eerste afspraak

 

Een kennismakingsgesprek van 20 tot 30 minuten kost 45,-.

Als u wenst kan er direct een (korte) intake van ongeveer 30 minuten plaatsvinden. Kosten voor deze intake bedragen 45,- 

Consult

 

Het tarief voor een sessie van 1 uur is 85,-.

Een sessie duurt gemiddeld ook 1 uur.

 

Vanaf 1 januari 2021 gaat een avondtarief gelden. Sessies na 17:00 uur kosten dan 95,-

Overschrijding van het uur met 15 minuten of meer wordt in rekening gebracht. De kosten zijn 20,- per 15 minuten. De tijd houden we samen in de gaten! 

Na afloop van een sessie kun je contant betalen, met bitcoins, pinnen, betalen via iDeal of via internetbankieren overmaken. Je ontvangt altijd de factuur via e-mail tenzij je dit niet wilt. 

 

Vergoedingen

Voor de therapie-sessies krijg je in veel gevallen een vergoeding van verzekeraars. Deze komen uit het aanvullende pakket en vallen onder Alternatieve Geneeswijzen. De vergoedingen kunnen per verzekeraar verschillen. Kijk altijd bij je verzekeraar onder hypnotherapie als je het zeker wilt weten! Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging NBVH en de overkoepelende organisatie RBCZ.

Je kunt ook het vergoedingenoverzicht bekijken van de zorgwijzer:  https://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/hypnotherapie

Zelfstandig ondernemers kunnen de sessie als aftrekpost opvoeren, opvoeren en omschrijving opleiding of coaching. De kosten zijn 85,- per sessie exclusief 21% BTW.

* Je kunt soms ook vergoedingen krijgen via je werkgever, zoals bijvoorbeeld voor Duurzame Inzetbaarheid in het onderwijs, een training, coaching of opleiding. Deze kosten zijn aftrekbaar voor de organisatie.

Tarieven 2020

Mountains

Intakeformulier

Voordat we kunnen starten en voor jou om de facturen te kunnen declareren, heb ik wat gegevens van je nodig. Je kunt het ingevuld terug-mailen of meenemen!