top of page

Direct aan de slag

Start vandaag en download gratis een e-werkboek. Ik heb twee e-books die ik je cadeau doe. De eerste is een werkboek waarmee ik je tools geef om schrijven in te zetten als therapie-vorm. De tweede is een werkboek waarmee je de stappen van RET kunt toepassen.

 

Het derde boek is een pocket boek of e-boek over de effecten en de gevolgen van een date-rape. Hier is nog heel weinig over bekend en nog minder over te vinden. Dus ben je slachtoffer geweest of ken je iemand? Dan kan dit boek wellicht inzicht geven en steun bieden. 

Zitten je gedachten je in de weg?

Loopt jouw hoofd over van gedachten? Kun je daarom moeilijk nadenken en is er nauwelijks ruimte om nieuwe dingen te bedenken? Zit jouw hoofd overvol dingen die je van jezelf moet? Kun je deze gedachten maar moeilijk aan de kant zetten? Heb je last van al die gedachten die niet minder worden maar meer? Maken de gedachten je ook nog bang? Wil je niet wachten en direct zelf aan de slag?

In dit gratis e-book neem ik je aan de hand mee en en leer je in 10 simpele stappen meer ruimte te creëren in je hoofd. Download dan het e-book door op onderstaande link te klikken!

Wil je sneller resultaat? Wil je persoonlijke begeleiding? Wil je hulp bij het stellen van de juiste vragen? Wil je sneller tot de kern komen? Mail mij dan voor een afspraak!