life changing

Geen trucje leren maar een blijvende verandering

Zit je vast, last van stress, een burn-out of heb je het gevoel dat het tijd is om nieuwe dingen over jezelf te leren?

Of wil jij net als miljoenen anderen het geheim leren van Think & Grow rich?

Hier vind je een compleet programma voor groei en ontwikkeling voor iedereen. Onafhankelijk van je achtergrond of wat voor werk je doet. 

 
nico-frey-JfknhSgANFQ-unsplash.jpg

The guidance you need

En ik begeleid je in jouw proces

 

Of het nu is voor werk of voor jou privé leven, iedereen heeft wel een thema waar je aan kunt werken. Een thema wat steeds terug komt. Daar waar je anders zou willen reageren. Of heb jij een brandend verlangen om financieel onafhankelijk te worden? Met deze programma's kun je deze patronen doorbreken en je ware potentie gaan gebruiken. Voor iedere wens of verlangen wordt het programma compleet op jou afgestemd.  Werken aan jouw wensen en doelen.

Image by Victor Rodriguez

inspired coaching

Samen met jouw Inspired Action 
creëer je magie

Iedereen heeft patronen en gedragingen die hen tegenhouden of in de weg zitten. Marga Hogenhuis is een expert en een coachingprofessional, zij is er om je te helpen bij deze ontdekkingsreis.

 

Door deskundig advies en proactieve coaching worden er inzichten opgedaan, werk je aan de oorzaak en de kern waardoor een verandering blijvend is. Boek vandaag nog een kennismakingsgesprek om die verandering te vinden waarnaar je op zoek was.

evie-s-Sw7f58YJbc0-unsplash.jpg

Whatever you need

Wat je behoefte ook is, ik ben hier om je te helpen

Misschien ben je somber of angstig - misschien ben je onzeker over de toekomst van een relatie of werk. Of heb je gewoon het gevoel dat je niet het leven leidt dat je moest leiden. Wat je behoefte ook is, ik ben hier om je te helpen en te ondersteunen.

 

Therapie en coaching is een proces van groei en zelfontdekking. Tijdens mijn sessies begeleid ik je gedragsverandering onder andere door een positieve kijk en door het aannemen van nieuwe attitudes en reacties aan te moedigen! Ik heb de tools en professionele ervaring om je weer op het goede spoor te helpen.

Inspiring Change

Met de juiste tools in de goede richting

De eerste stap zetten naar verandering is vaak het moeilijkste om te doen. Marga Hogenhuis is een ervaren coachingprofessional om je te begeleiden en die eerste stap te nemen. Door je de juiste tools en kennis te bieden, heeft Marga diverse mensen geholpen hun potentieel te (her)ontdekken en de weg vrij te maken voor zowel persoonlijk als professioneel succes.

Ontdek vandaag nog wat ze voor jou kan doen!

Image by Blake Cheek
nico-frey-JfknhSgANFQ-unsplash.jpg

speciaal op jou afgestemd

Alles wat jij nodig hebt is een open mind en de wil om te veranderen

 

 • Je krijgt waardevolle tools passend bij jouw hulpvraag en doelen die je de rest van je leven kunt gebruiken.

 • Je krijgt inzicht in je patronen.

 • Met de focus op wat mogelijk is.

 • Werken vanuit wat je kan (Positieve Psychologie)

 • Je gaat bouwen aan wat jou kracht en energie geeft.

 • Je krijgt specifiek op jouw afgestemde oefeningen waarmee je nog meer kunt groeien.

 • Je krijgt 1 op 1 coaching 

 • Samen gaan we op onderzoek uit. 

Image by Ethan Elisara

Mijn methode

Ik zet alles in voor jou, al mijn jarenlange ervaring, mijn expertise en mijn intuitie 

Ik implementeer diverse bewezen effectieve psychotherapie-methoden, NLP, IEMT, Hypnotherapie en ACT om je inzicht te geven en je van de zijlijn aan te moedigen nieuwe houdingen en gevoelens ten opzichte van levenssituaties aan te nemen. Ik gebruik visualisatie technieken om je te helpen jouw droomdoelen te bereiken.

 

Sinds ik in de deuren van mijn praktijk heb geopend, heb ik cliënten in Amsterdam en omstreken een breed scala aan ondersteuning en guidance geboden. Van kleinschalige omstandigheden tot traumatische ervaringen. Van kleine dromen tot grote dromen - mijn diensten worden gepersonaliseerd om aan ieders behoeften te voldoen. Wil jij dat ook? Zullen we dan een zoomcall inplannen?

 

Sterker uit je
burn out

Een burn out is een symptoom van onderliggende issues...

Iemand zei ooit tegen mij "Ik ben eigenlijk al vanaf mijn 6e bezig met het krijgen van een burn out..." En dat klopt, het is niet iets wat je zomaar overkomt. Het is een combinatie van factoren en vaak is het werk de figuurlijke laatste druppel. In overleg met je werkgever/ARBO kun je vaak een vergoeding krijgen voor deze burn out coaching. 

Door middel van deze individuele training ga je op een actieve manier aan de slag met zaken waar je tegenaan loopt. Daar ga je ook met opdrachten en oefeningen mee verder. 

Zit je tegen een burnout aan of ben je overspannen, dan neemt het traject ongeveer 6 maanden in beslag. Deze tijd is nodig om het proces te laten plaatsvinden van binnenuit in plaats van een trucje leren die je toepast, zodat de verandering blijvend is.

 

Kom je uit een burnout of zit je in een full blown burnout dan kan het proces iets langer duren. 

De investering voor dit traject is 2.979,-.

Wil je meer weten? Laten we een afspraak plannen en een (zoom) gesprek hebben! 

Image by William Rouse
 
Image by Blake Wheeler

Kick-start

Kern Transformatie 

Geen trucje leren maar naar de kern. Met  een trucje los je het namelijk niet op. Ook als je je zelfvertrouwen wilt vergroten helpt dit je om bijvoorbeeld (nieuwe) zaken op te pakken. Met meer zelfvertrouwen kun je doelen en dromen realiseren, relaties aangaan, omgaan met collega’s op het werk, assertiever zijn en meer voor jezelf opkomen. Zodat je op een respectvolle manier Nee kan zeggen en dat je hierin je eigen grenzen kunt aangeven.

Door middel van deze individuele training ga je op een actieve manier aan de slag met zaken waar je tegenaan loopt. Daar ga je ook met huiswerk en oefeningen aan werken. 

Het gehele traject neemt ongeveer 3 maanden in beslag. Deze tijd is nodig om het proces te laten plaatsvinden van binnenuit in plaats van een trucje leren die je toepast, zodat de verandering blijvend is. 

De investering voor dit traject is 570,-.

Wil je meer weten? Laten we een afspraak plannen en een (zoom) gesprek hebben!

 

Self improvement VIP-Dag

Een hele dag jezelf onderdompelen in wie jij was, wie jij bent en wie jij wil zijn

Een dag bezig zijn met je groei en ontwikkeling. We gaan diverse onderwerpen behandelen die je stuk voor stuk inzichten gaan geven in jouw patronen. En je krijgt tools om deze patronen te doorbreken.

Door middel van deze individuele Inspiratiedag ga je op een actieve manier zaken waar je tegenaan loopt onderzoeken. Daar ga je met diverse oefeningen mee aan de slag. 

De investering voor dit traject is 875,-.

Wil je meer weten? Laten we een afspraak plannen en een (zoom) gesprek hebben! 

Image by Erik Dungan
 
touwtrekken

TIME TO ACT

Met de praktische aanpak van ACT kun je snel voortuitgang boeken. 
ACT is een afkorting van Acceptance & Commitment Therapy. Deze methode is eigenlijk voor iedereen wel geschikt.
Iedereen heeft last van gedachten. Iedereen heeft wel een stemmetje die soms dingen zegt die ons niet helpen.
Iedereen heeft wel angsten, situaties die we liever uit de weg gaan. Of gevoelens die we liever niet willen voelen. 

Dit is zeker iets voor jou als jij last hebt van:
 • Angsten
 • Controle
 • Perfectionisme
 • Chronische Pijn
 • Depressie
 • Werkgerelateerde klachten
   
Met dit kortdurende programma kun je snel tot inzichten komen en een verandering bewerkstelligen. Wil je dit ook? Geef je dan op!