Trainingen en workshops

Gedurende het jaar worden er diverse trainingen en workshops aangeboden.

Voor meer informatie over de workshops kun je altijd bellen of mailen!

De volgende workshops bied ik aan:

 • Werken aan Assertiviteit

 • Werken aan Zelfverzekerdheid

 • Innerlijk Kind

 • Intuïtief schilderen

 • Meditatief tekenen

1 jaar Intensief Personal Coaching

Haal je doelen en ga vooruit!

Door middel van deze individuele training ga je op een actieve manier aan de slag met zaken waar je tegenaan loopt. We gaan op onderzoek uit en we gaan samen kijken naar de onderliggende oorzaken en patronen. Wat is je doel? Waar loop je tegenaan? Wat heb je nodig? Waar zie je tegen op? Waar heb je een schop onder je kont nodig en waar kun je wel wat TLC voor jezelf gebruiken? Daar ga je ook met huiswerk en oefeningen mee aan de slag. 

We zien elkaar minimaal 2x per maand (live of via beeldbellen) en tijdens deze afspraak doen we diverse oefeningen en leer ik je tools waar je de rest van je leven voordeel van hebt!

Het gehele traject neemt ongeveer 12 maanden in beslag. Deze tijd is nodig om het proces te laten plaatsvinden van binnenuit in plaats van een trucje leren die je toepast, zodat de verandering blijvend is. 

De investering voor dit traject is 2997,-.

Wil je meer weten? Laten we een afspraak plannen en een (zoom) gesprek hebben!

 

Sterker uit je burn out

Een burn out is een symptoom van onderliggende issues...

Iemand zei ooit tegen mij "Ik ben eigenlijk al vanaf mijn 6e bezig met het krijgen van een burn out..." En dat klopt, het is niet iets wat je zomaar overkomt. Het is een combinatie van factoren en vaak is het werk de figuurlijke laatste druppel. In overleg met je werkgever/ARBO kun je vaak een vergoeding krijgen voor deze burn out coaching. 

Door middel van deze individuele training ga je op een actieve manier aan de slag met zaken waar je tegenaan loopt. Daar ga je ook met huiswerk en oefeningen mee verder. 

Zit je tegen een burnout aan of ben je overspannen, dan neemt het traject ongeveer 6 maanden in beslag. Deze tijd is nodig om het proces te laten plaatsvinden van binnenuit in plaats van een trucje leren die je toepast, zodat de verandering blijvend is.

 

Kom je uit een burnout of zit je in een full blown burnout dan kan het proces iets langer duren. 

De investering voor dit traject is 1149,-.

Wil je meer weten? Laten we een afspraak plannen en een (zoom) gesprek hebben! 

 

Training Zelfvertrouwen

Grenzen aangeven en opkomen voor jezelf.

Je zelfvertrouwen vergroten helpt je om bijvoorbeeld (nieuwe) zaken op te pakken. Met meer zelfvertrouwen kun je doelen en dromen realiseren, relaties aangaan, omgaan met collega’s op het werk, assertiever zijn en meer voor jezelf opkomen. Zodat je op een respectvolle manier Nee kan zeggen en dat je hierin je eigen grenzen kunt aangeven.

Door middel van deze individuele training ga je op een actieve manier aan de slag met zaken waar je tegenaan loopt. Daar ga je ook met huiswerk en oefeningen aan werken. 

Het gehele traject neemt ongeveer 3 maanden in beslag. Deze tijd is nodig om het proces te laten plaatsvinden van binnenuit in plaats van een trucje leren die je toepast, zodat de verandering blijvend is. 

De investering voor dit traject is 575,-.

Wil je meer weten? Laten we een afspraak plannen en een (zoom) gesprek hebben!

 
 

Training Assertiviteit

Opkomen voor jezelf en staan voor wie jij bent

Assertief is iemand als diegene goed kan opkomen voor zichzelf. Een assertief persoon is meestal weerbaar en laat niet met zich sollen. Het woord is ontleend aan het Engelse assertive, wat zoveel betekent als het hebben van een sterk zelfvertrouwen. Assertiviteit is tot op zekere hoogte een goede eigenschap; enig zelfvertrouwen kan geen kwaad.

Door middel van deze individuele training ga je op een actieve manier zaken waar je tegenaan loopt onderzoeken. Daar ga je ook met huiswerk en oefeningen mee aan de slag. 

Het gehele traject neemt ongeveer 3 maanden in beslag.Deze tijd is nodig om het proces te laten plaatsvinden van binnenuit in plaats van een trucje leren die je toepast, zodat de verandering blijvend is. 

De investering voor dit traject is 575,-.

Wil je meer weten? Laten we een afspraak plannen en een (zoom) gesprek hebben! 

 
Vision Board Workshop
Wanneer
Dec 09, 2020, 7:00 PM – 10:00 PM
Waar
Jan Olphert Vaillantlaan 70,
Jan Olphert Vaillantlaan 70, 1086 ZA Amsterdam, Nederland
Niet gevonden wat je zocht? Probeer de zoekmachine:

De praktijk:

Praktijk Vaillantlaan

Jan Olphert Vaillantlaan 70

1086 ZA  Amsterdam IJburg

06-36541819

PIT Praktijk Amsterdam Noord

Mariahoevepad 1

1035 WH  Amsterdam Noord

 • Facebook Social Icon
 • LinkedIn Social Icon
 • Twitter Social Icon
 • Google+ Social Icon
 • Pinterest Social Icon
 • Instagram Social Icon

Aangesloten bij:

© copyright 2020 Marga Hogenhuis

Licentienummer 190091R

Lidnummer: 18018