top of page
2 daagse reis door een portal van (h) erkenning & healing
2 daagse reis door een portal van (h) erkenning & healing

ma 15 mei

|

Amsterdam

2 daagse reis door een portal van (h) erkenning & healing

Op 15 en 22 mei, plus een online Q&A gaan wij samen met de voorouders en de energie van de 9 velden een reis maken. De herinnering van onze voorouders is meegekomen in ons DNA. Tijdens deze 2-daagse staan wij stil bij onze voorouders en de (h) erkenning is helend.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken

Tijd en locatie

15 mei 2023, 10:00 – 16:00

Amsterdam, Binnenkant 39, 1011 BM Amsterdam, Nederland

Over het evenement

Door onze gedeelde (Indische) achtergrond zagen wij overeenkomsten bij en in elkaar en kwamen wij terecht bij een core wound of oer-wond die wij bij ons dragen. Deze achtergrond was voor ons de ingang, maar gaandeweg en in gesprek met onze vrienden werd het duidelijk dat dit voor vrijwel ieder individu met welke achtergrond dan ook geldt. Al onze voorouders hebben door de eeuwen heen heel wat doorstaan. De tijden waren anders, verwerking vaak niet mogelijk waardoor dat als herinnering meegekomen is in ons DNA.

Onze vrienden gaven ons de opdracht om een 2 daagse "live" workshop te gaan geven waarin wij o.a. stil staan bij onze voorouders en hun trauma's. Erkenning voor wat zij hebben gedaan en hebben meegemaakt is helend voor de voorouders, iets wat wij terug kunnen doen. Door het onderscheid tussen hun trauma's en die van ons te kunnen zien / ervaren hoeven wij het verleden niet meer onbewust mee te nemen naar het NU en ontstaat ruimte voor nieuwe dingen in de toekomst.

15 mei 10:00 - 16:00 2023 - Herdenkingsdag - van onbewust naar bewust

22 mei 10:00 -16:00 2023 - Bevrijdingsdag - wakker in het hier en NU

Online Q&A - datum en tijd TBA

Locatie: Zencentrum Amsterdam (vlakbij CS)

Prijs: €222,00 (excl lunch)

Tickets

  • 2-daagse reis

    Toegang voor een 2-daagse reis door een portal van (h)erkenning & healing met de voorouders en de energie van de 9 velden.

    € 222,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page