top of page
Vision Board Workshop 16 februari 2022
Vision Board Workshop 16 februari 2022

wo 16 feb

|

Jan Olphert Vaillantlaan 70

Vision Board Workshop 16 februari 2022

Dromen komen uit! Je moet alleen weten hoe! Wat ik één van de meest krachtige manieren vind, naast de Oath of Manifestation, is het maken van een Vision Board.  

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken

Tijd en locatie

16 feb 2022, 19:00 – 22:00

Jan Olphert Vaillantlaan 70, Jan Olphert Vaillantlaan 70, 1086 ZA Amsterdam, Nederland

Gasten

Over het evenement

Iedereen is druk en gefocused op zijn leven, dus waarom doet iedereen dit niet als het zo makkelijk is? Juist, omdat iedereen druk en gefocused is op zijn leven! Maak tijd. Denk vooruit. Je drukke leven hoeft niet je wensen en dromen in de weg te staan. Deze workshop geeft je duidelijkheid over de volgende stap, over jou doelen, dromen en wensen.

Voor mij hebben de Vision Boards de afgelopen jaren heel veel verandering gebracht. Bijna alles is uitgekomen, het is work in progress :-) Ik ben met het gezin naar New York geweest, in plaats van een weekend Texel werd het een week Texel en heb ik heel veel kleine doelen bereikt.

Wil je ook duidelijkheid over je wensen en dromen? Wil jij een visie neerzetten voor de toekomst en helder krijgen wat je wilt manifesteren? Wil je de diepere laag aanraken en deze verdieping zichtbaar maken?

Doe dan mee met deze workshop en ga op onderzoek naar je diepste verlangens en wensen. Vanwege het persoonlijke werk en begeleiding zijn maar 6 plaatsen beschikbaar, dus geef je snel op voordat de plekken vergeven zijn! 

Tickets

  • Vision Board Workshop

    Vision Board Workshop

    € 65,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page