top of page

10 Positieve Geld Affirmaties om je dag mee te starten!

Veel mensen willen genieten van meer geld en meer overvloed in ons leven, maar vaak blokkeert ons negatieve denken de stroom. We lopen vast, kijken naar de werkelijkheid voor ons of proberen die te negeren, vragen ons af hoe we daar zijn gekomen, en weten niet hoe of wat te veranderen. Het probleem is, totdat we een manier vinden om onze mentaliteit te veranderen, zijn we voorbestemd om dezelfde patronen van gebrek in ons leven te blijven herhalen.Wat is het doel of nut van affirmaties?

Het doel van affirmaties is om positieve gedachten en overtuigingen te creëren en deze te versterken door ze regelmatig te herhalen. Affirmaties zijn korte, krachtige uitspraken die worden gebruikt om negatieve denkpatronen en overtuigingen te vervangen door positieve. Door positieve affirmaties te herhalen, kunnen we ons onderbewustzijn trainen om te geloven in onze mogelijkheden en onze capaciteiten.


Affirmaties kunnen helpen om ons zelfvertrouwen te vergroten, ons meer positief te laten denken en ons te helpen onze doelen te bereiken. Het gebruik van affirmaties kan ons helpen om ons te concentreren op wat we willen, in plaats van te focussen op wat we niet willen. Hierdoor kunnen we onze energie richten op het creëren van positieve verandering in ons leven.


Affirmaties kunnen ook helpen om onze emoties te reguleren en ons te helpen omgaan met stress en angst. Door positieve affirmaties te gebruiken, kunnen we ons bewust worden van onze negatieve gedachten en deze vervangen door positieve gedachten en overtuigingen.


Over het algemeen kan het regelmatig gebruik van affirmaties ons helpen om ons beter te voelen over onszelf, ons leven en onze toekomst.
10 Geld affirmaties

Hier zijn 10 affirmaties die je kunnen helpen om in een positieve geld flow te komen.

Voel welke jou het meeste aanspreekt en welke je lastig vindt. Dat is waarschijnlijk een affirmatie waarbij je nog wat ongeloof hebt of waar je nog wat te doen hebt!


1. Geld stroomt moeiteloos naar mij toe.

2. Ik ben een magneet voor overvloed en rijkdom.

3. Ik waardeer het geld dat ik heb en ik trek meer overvloed aan in mijn leven.

4. Ik verdien het om financieel welvarend te zijn en ik maak voortdurend keuzes die mijn rijkdom vergroten.

5. Ik ben dankbaar voor de financiële zegeningen in mijn leven en ik kijk uit naar meer overvloed in de toekomst.

6. Ik vertrouw erop dat het universum voorziet in al mijn financiële behoeften en ik sta open voor de kansen die zich voordoen.

7. Geld is mijn vriend en ik behandel het met respect en dankbaarheid.

8. Ik ben financieel gezond en stabiel en ik ben in staat om de dingen te doen die ik wil doen.

9. Ik omarm overvloed en ik ben vrij om mijn financiële doelen te bereiken.

10. Mijn financiële toekomst is helder en ik heb vertrouwen in mijn vermogen om mijn dromen waar te maken.


De affirmaties werken het beste als je er 1 kiest voor een bepaalde periode en die dan dagelijks herhaald. Je kunt het bijgaande PDF document printen en de affirmaties uitknippen. Hang er eentje op je spiegel, doe er eentje in je portemonnee, stop er eentje bij je telefoon, etc!

(Link naar de pdf staat onder dit artikel!)


Ik wens je een mooie dag en een rijke toekomst! Wat rijk dan ook mag betekenen voor jou :-)10 geldaffirmatie kaartjes
.pdf
Download PDF • 1.07MB40 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Categorieën

  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn
bottom of page