Ik geef je geen les, maar je leert wel


Ik geef je geen advies. Ik zeg je niet wat je moet doen. Ik heb geen antwoorden voor je. Ik zal je niet zeggen dat je het fout doet. Je mag wel fouten maken. Ik zeg niet dat het eenvoudig is, maar wel dat het 't waard is. Ik doe heel weinig en jij doet heel veel. Ik vraag je wel veel Therapie is niet moeilijk maar soms wel lastig. Misschien laat je eens een traan, maar tranen zijn verhalen die gehoord willen worden. En dan luister ik naar je.

Ik geef je geen les maar je leert wel.0 keer bekeken
Niet gevonden wat je zocht? Probeer de zoekmachine:

De praktijk:

Praktijk Vaillantlaan

Jan Olphert Vaillantlaan 70

1086 ZA  Amsterdam IJburg

06-36541819

PIT Praktijk Amsterdam Noord

Mariahoevepad 1

1035 WH  Amsterdam Noord

  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Instagram Social Icon

Aangesloten bij:

Licentienummer 190091R

Lidnummer: 18018

© copyright 2020 Marga Hogenhuis