top of page

Loslaten, hoe doe je dat?

Deze vraag krijg ik best wel vaak. In verschillende vormen en over verschillende dingen. "Ik wil nu die relatie echt achter mij laten en het loslaten." of "Ik ben zo klaar met hoe dit gaat, ik wil dat niet meer, ik wil het loslaten..." of "Mijn collega/baas/vader/moeder/vriendin heeft zulke nare dingen gezegd en het blijft maar door mijn hoofd malen. Hoe kan ik dat loslaten?" Het kan gaan over mensen, over situaties, over verlies, of juist over iets wat bij jou terecht is gekomen. Het kan gaan over verdriet of pijn.


Misschien herken je dat ook wel. En vaak hebben we het gevoel dat je iets moet doen om het los te kunnen laten. Want iets doen is beter dan niets doen, toch?! Dat je denkt dat je controle hebt en dat je zelf kan bepalen wanneer je iets wilt loslaten. Het woord zelf is al een Werkwoord. Je moet ervoor werken. Een actie.


Mijn lieve vriendinnen Manon Romijn en Chantal Loonen zijn een Youtube-kanaal begonnen. Daar delen zij kennis en delen ze de gesprekken die zij hebben met de energieën die ze Our Friends noemen. Our Friends is een groep van Intelligente energieën die inzichten en wijsheid met ons delen. Ook heb je de mogelijkheid om soms vragen te stellen.


Die mogelijkheid heb ik natuurlijk gelijk aangegrepen en heb ik deze vraag gesteld: Loslaten, hoe doe je dat? Het is een prachtige video geworden waarin Our Friends antwoord geven op deze vraag. Als dit met je resoneert kijk dan zeker de video. Zo niet, ook ok!
136 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Kommentare


Categorieën

  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn
bottom of page