top of page

Vergoeding via je zorgverzekering


Goed nieuws! Vanaf 6 januari 2019 worden mijn therapeutische sessies door veel grote zorgverzekeraars (deels) vergoedt. Kijk of het ook in jou aanvullende pakket zit onder hypnotherapie. Dit valt onder Alternatieve Zorg. Je kunt ook het vergoedingenoverzicht bekijken van de zorgwijzer via deze link: https://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/hypnotherapie


Vergoeding therapie met de CZ zorgverzekering

Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging voor erkende Hypnotherapeuten en de overkoepelende organisatie voor complementaire zorg; het RBZC. Dit is een keurmerk voor zorgverleners en geeft aan dat deze zorgverleners voldoen aan de voorwaarden zoals onder andere het succesvol hebben afgerond van een 4-jarige HBO-opleiding.


"De leden van de NBVH hebben een beroepsopleiding op minimaal HBO niveau. Naast opleidingseisen stelt de NBVH eisen aan haar leden op het vlak van kennis, vaardigheden en cliëntgerichtheid. Alleen therapeuten die aan deze eisen voldoen worden als lid toegelaten. Jaarlijkse bijscholing en collegiale intervisie zijn voorwaarden om lid te kunnen blijven. Ieder lid ontvangt jaarlijks een vernieuwde licentie wanneer aan deze voorwaarden is voldaan. Kies je voor een door de NBVH geregistreerde therapeut, dan kies je voor begeleiding met een hoog kwaliteitsniveau. Een bij ons aangesloten hypnotherapeut is herkenbaar aan het muurschild van de NBVH en de licentie voor het betreffende kalenderjaar."


14 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


Categorieën

  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn
bottom of page