top of page

Vergoeding voor Coaching in het onderwijs


Last van stress? Een te hoge werkdruk? Staken helpt om de voorzieningen voor de toekomst te regelen. Maar op korte termijn worden de leerkrachten die worstelen met een te hoge werkdruk niet beter. Er wordt hard gewerkt in het onderwijs en er wordt veel over grenzen heen gegaan voor wat betreft alle extra werkzaamheden. Ook passend onderwijs en meer-jaren klassen is een hele opgave voor de leerkracht. Je kunt er wat aan doen!

Als werknemer in het onderwijs kun je voor individuele coaching veelal aanspraak maken op budget voor persoonlijke ontwikkeling van de werkgever. Binnen het CAO voor onderwijs zijn dit de duurzaam inzetbare uren. je kunt dit dus besteden aan coaching, training of opleiding. Op jaarbasis mag iedere werknemer, dus ook ondersteunend personeel, gebruik maken van dit budget. Het budget is vastgesteld op 40 uur per jaar op basis van een fulltime baan.

Duurzame inzetbaarheid van medewerkers in het onderwijs te behouden en te bevorderen vraagt om een inspirerende manier van werken en een toekomstgerichte wijze van lesgeven. Met een coachingsprogramma afgestemd op jou wensen en op wat jij nodig hebt voor duurzame inzetbaarheid, word je op unieke wijze ondersteund en op een manier die voor jou passend is. Zodat je in een relatief korte tijd in staat bent om te groeien en gezond te zijn en blijven.89 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Categorieën

  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn
bottom of page