top of page

Volle maan, kristallen en intenties

Bijgewerkt op: 30 aug. 2023

Vanavond is het volle maan en dat is een perfect moment om je intenties kracht bij te zetten. Gisteren ben ik samengekomen met drie vriendinnen om onze kristallen bij elkaar te brengen zodat ze samen in het maanlicht kunnen opladen. Kristallen versterken elkaar en zo kunnen we onze intenties nog meer kracht bijzetten. De kristallen die wij hebben horen bij elkaar, zijn samen naar Nederland gekomen en wij willen deze zuster-stenen ook graag bij elkaar houden. Dus hebben wij besloten om 1x per kwartaal voor volle maan, de stenen weer bij elkaar te brengen!


We hebben samen een grid uitgekozen voor de kristallen om op te staan. Deze grids hebben allemaal een andere betekenis en geven de kristallen een andere intentie mee. Een grid is eigenlijk een soort katalysator voor je kristallen. Het enige wat jij nog moet doen is je intentie zetten en er elke dag bij stil staan.


Of je nu meer Selflove of een andere baan wilt manifesteren, een grid met kristallen versterkt je wensen naar het universum. Het grid is een krachtig instrument wat daarbij kan helpen. Het grid is een afbeelding van een Heilige Geometrie (Sacred Geometry). De lijnen en de vormen, de geometrie, bekrachtigen de kristallen, omdat ook de geometrie van de kristallen hiermee wordt versterkt.


Er zijn verschillende vormen met verschillende eigenschappen. Je kiest dus eerst de intentie die je wilt bekrachtigen en daarna het grid wat daarbij past. Vervolgens kies je de stenen en reinig je de stenen en de ruimte waar je dit gaat neerleggen. Dat kan door ze onder de kraan af te spoelen, met een zachte doek te drogen en met salie-rook te smudgen.


Begin dan met het kiezen van een steen voor in het centrum en daarna de stenen eromheen. Laat de stenen naar buiten wijzen en bij het neerleggen van elke steen denk je aan datgene wat je wilt manifesteren. Er zijn verschillende manieren om je grid te activeren, om het 'aan te zetten', maar de eenvoudigste is wel om je ogen te sluiten en je voor te stellen dat de lijnen verbonden zijn met de stenen, de stenen verbonden zijn met het universum en daar jouw intenties communiceren.


Ik heb deze uitleg gevonden op de website van Zennedout.com en daar stond deze afbeelding bij.Probeer dan elke dag contact te maken met het grid. Kijk of je elke dag een moment kan vinden om je intenties weer opnieuw te bekrachtigen. Het mooiste is als het grid een volledige maancyclus kan blijven liggen. Als er stof op komt te liggen dan lichtjes afstoffen om de stof niet de energie te laten stagneren.


Gratis grid downloads

Wil je zelf vanavond een grid neerleggen? Ik heb een aantal grids op een rijtje gezet die je kunt printen en zelf in kunt kleuren. Of je kunt een kant en klare gekleurde versie kiezen :-) Beide pdf-files bevatten alle drie de grids.


Ik wens dat al je wensen mogen uitkomen! Wil je met mij aan het werk?

Maak dan nu direct online een afspraak! Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten.Sacred geometry kleurplaat
.pdf
Download PDF • 91KB

Sacred geometry met kleur
.pdf
Download PDF • 20.36MB
193 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


Categorieën

  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn
bottom of page