top of page

Me, Myself & IAls je een gevoel of een reactie hebt op een bepaalde situatie, is het vaak al heel verhelderend om te weten met welk deel van jezelf je te maken hebt. Zo had ik van de week een vrouw die bij mij kwam en die niet zo goed wist wat ze met de situatie aan moest. Los van deze situatie is ze een krachtige vrouw, mooi, met veel humor, directeur van een eigen bedrijf, super zelfverzekerd en zeker niet op haar mond gevallen.

Nu heeft ze een man ontmoet die ze erg leuk vindt maar als ze hem wil contacten gaat ze zich ineens heel anders gedragen en voelen. Ze wordt onzeker, heel zenuwachtig en bang. Ze voelt zich klein en kwetsbaar. En uiteindelijk doet ze dan… niets… Ik vraag haar contact te maken met dat deel van haar wat zich zo onzeker voelt en eens na te gaan hoe oud het is. Het deel is pas 8 jaar oud…

Ik besluit met haar een Innerlijk Kind sessie te doen en haar in gesprek te laten gaan met dit kleine meisje van 8. Met gebruik van een hele eenvoudige techniek heeft zij heel voorzichtig contact gelegd. Het was een prachtig gesprek waarin het kleine meisje eindelijk een stem kreeg. Na deze sessie kon ze met de vele inzichten die ze had gekregen al heel veel begrip voor zichzelf opbrengen in deze situatie. Volgende week zie ik haar weer, ik ben benieuwd!

Wil jij dit ook? Neem dan contact met mij op. En laat je verrassen door het resultaat!


15 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Categorieën

  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn
bottom of page