top of page

Regressie naar vorige levens

Als je hierin gelooft lees dan verder, zo niet, scroll gerust door. De effecten van een vorig leven kunnen op verschillende manieren tot uiting komen in je huidige leven, maar het zou moeten dienen als een instrument, geen excuus. Binnen ons onderbewustzijn liggen de herinneringen aan vorige levens. Hoewel we ons zelden herinneren dat we deze vorige levens hebben geleefd, hebben de ervaringen die we tijdens die levens hebben opgedaan een rol gespeeld in het vormgeven van wie we vandaag zijn.De effecten van een vorige leven

Sommige mensen hebben een onverklaarbare angst voor bijvoorbeeld verdrinken of brand. Het kan zo maar zijn dat dit verband houdt met een vorig leven.

De effecten van een vorig leven kunnen op verschillende manieren tot uiting komen in latere levens - fobieën, zelfbeperkende overtuigingen, fysieke problemen of aangeboren creatieve vaardigheden. Geweld, dood en trauma in een vorig leven kunnen zich manifesteren als angst, onbeheersbare woede of een laag zelfbeeld in dit leven, terwijl positieve ervaringen uit een eerdere levensfase ertoe kunnen leiden dat je je sterk aangetrokken voelt tot bepaalde mensen, plaatsen of objecten zonder te weten waarom.


Regressie therapie

Veel mensen wenden zich tot regressietherapeuten om hun vorige levens opnieuw te beleven. Regressie naar vorige levens stelt je in staat om de herinneringen en emoties van een vorig leven op te roepen die nog steeds invloed uitoefenen op je huidige realiteit. Het kan zelfs zijn dat je niet eens wist dat deze ervaringen je vandaag de dag nog beïnvloeden. Regressietherapie biedt je een unieke kans om opnieuw verbinding te maken met deze herinneringen, zodat je ze kunt begrijpen en jezelf kunt bevrijden. Zelf ben ik geen specialist in regressie naar vorige levens maar het heeft zeker mijn interesse en ik zou het graag een keer bij iemand willen doen!


Zelf aan de slag

Om meer te ontdekken over je vorige levens, kun je overwegen om een notitieboek bij te houden waarin je alles kunt opschrijven wat een herinnering uit een ander leven zou kunnen zijn. Misschien voel je je ook aangetrokken tot een bepaalde periode in de geschiedenis, een ogenschijnlijk onbekende locatie, of een nieuwe persoon die je hebt ontmoet en die vreemd vertrouwd aanvoelt. Kies een moment en een plek waar je kunt ontspannen. Stel je voor dat je lichaam wordt gevuld met helend wit licht. Onthoud dat niets wat je ziet of hoort je zal schaden. Vraag jezelf af wat je hoopt te bereiken met regressie en maak verbinding met je innerlijke visie. Observeer wat je ziet zonder oordeel.


Wanneer je klaar bent, denk na over hoe wat je hebt ervaren verband houdt met je huidige leven. Er kunnen overtuigingen uit een vorig leven zijn waar je nog steeds onder opereert, maar die je nu klaar bent los te laten. De betekenis van je herinnering aan een vorig leven is misschien niet onmiddellijk duidelijk, maar kan veel later pas tot uiting komen. Je kunt het meeste halen uit je vorige levens door ervan te leren. Hoewel regressie naar vorige levens een opwindende reis kan zijn, vervangt het niet het leven in het heden, waar we hier en nu het meest nodig zijn.


Laat je mij weten of je iets hebt ontdekt?! Dat zou ik geweldig vinden!


Liefs,

Marga14 weergaven0 opmerkingen

Comments


Categorieën

  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn
bottom of page