top of page

Waarmee kan ik terecht bij een hypnotherapeut?

Met hypnotherapie worden veel klachten verminderd of verholpen. Omdat ieder mens uniek is en elke klacht of hulpvraag anders is, zou het onzorgvuldig zijn hier te stellen dat bepaalde klachten opgeheven worden met hypnotherapie.

gif

Doordat ervaren hypnotherapeuten goede resultaten met hun cliënten hebben bereikt met deze technieken en door wetenschappelijk onderzoek naar de effecten van de behandeling met hypnose kunnen wij concluderen dat veel klachten in aanmerking komen voor behandeling met hypnotherapie.

De behandeling door artsen en medisch specialisten blijft voor tal van ziektes van groot belang. Als ondersteuning hiervan biedt hypnotherapie steun, inzicht in eigen handelen en kwaliteiten, vermindering van of beter kunnen omgaan met de klachten en bij sommige klachten of problemen klachtenvrij zijn.

Hieronder een greep uit de lijst van klachten, waarvan in de praktijk is gebleken, dat deze zinvol behandeld kunnen worden met hypnotherapie: o Afleren van ongewenst gedrag o Angsten, fobieën o Burn out o Concentratie- en geheugenproblemen o Depressieve gevoelens o Emotionele uitbarstingen o Inzicht krijgen in eigen mo­ge­lijkheden o Nervositeit en spanning o Pijnklachten o Psychosomatische klachten, bijvoorbeeld maag­- en darmklachten, hyperventileren o Seksuele problemen o Slaapproblemen o Stress o Trainen van vaardig­he­den o Traumaverwerking o Versterken en/of ondersteunen van een genezingsproces


Ben je op zoek naar een hypnotherapeut en woon je niet in de regio Amsterdam? Kijk dan op de website van https://www.hypnotherapeuten.org
90 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Categorieën

  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn
bottom of page