Wil je ook stoppen met roken?


Doe dan mee met Stoptober! Daarnaast kun je kiezen voor ondersteuning in mijn praktijk in de vorm van coaching en eventueel hypnose. Het voordeel om te stoppen in combinatie met Stoptober is, dat je op allerlei manieren ondersteund wordt door het Stoptober programma. Er is een app, je kunt lezen wat je zoal te wachten staat en je kunt je ervaringen delen met anderen.

Waarom 28 dagen?

Uit onderzoek blijkt dat 28 dagen net lang genoeg is om te ervaren wat de positieve effecten zijn van stoppen met roken. De meeste ontwenningsverschijnselen zijn dan achter de rug. Bovendien is een periode van 28 dagen goed te overzien. Ook is de kans om blijvend te stoppen met roken maar liefst vijf keer groter als je het 28 dagen volhoudt dan wanneer je die 28 dagen niet haalt.

(bron: https://stoptober.nl/over-stoptober/waarom-28-dagen/)

Coaching en hypnose ter ondersteuning

Stoppen met roken is niet alleen een kwestie van doorzettingsvermogen. Je hebt allerlei "motieven" waardoor het stoppen wordt belemmerd. De verslaving aan de nicotine is maar een klein deel daarvan. Tijdens de coachingssessies ga je op zoek naar deze motieven. Hierdoor is de kans op slagen en een blijvend resultaat veel realistischer. Hypnose kan het proces positief beïnvloeden. Wil je meer weten? Neem dan contact met mij op!5 keer bekeken0 reacties
Niet gevonden wat je zocht? Probeer de zoekmachine:

De praktijk:

Praktijk Vaillantlaan

Jan Olphert Vaillantlaan 70

1086 ZA  Amsterdam IJburg

06-36541819

PIT Praktijk Amsterdam Noord

Mariahoevepad 1

1035 WH  Amsterdam Noord

  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Instagram Social Icon

Aangesloten bij:

© copyright 2020 Marga Hogenhuis

Licentienummer 190091R

Lidnummer: 18018