top of page

Ik voelde me nergens meer op mijn plek...

Vorige week heb ik weer een mooi traject afgerond met een cliënt. Aan hem heb ik gevraagd of hij in zijn eigen woorden kan uitleggen waarvoor hij bij mij kwam en wat hij eraan heeft gehad. Zodat anderen zich wellicht kunnen herkennen in zijn verhaal. Om je een beeld te schetsen van hem, zal ik hem omschrijven zonder zijn identiteit kenbaar te maken.


Hij werkt voor een groot internationaal bedrijf, hij geeft leiding aan een team van mensen, hij is getrouwd, hij heeft kinderen. Hij gaat graag sporten en heeft een passie voor horloges. Hieronder zijn verhaal..."Via mijn werk ben ik terecht gekomen bij PIT en Marga. Op het moment dat ik bij Marga kwam had ik dringend behoefte aan begeleiding in de thuis situatie en de werk situatie. Bij beide was de basis weg en ik voelde me nergens meer op mijn plek.

"Er zat geen vaste grond onder mijn voeten en ik wist niet hoe ik dit verder moest aanpakken."

Al bij de eerste afspraak was duidelijk dat er een goede klik was tussen de behandelaar (Marga) en de cliënt (ikzelf). Marga heeft me dan ook erg goed op weg geholpen om de problemen aan te pakken. De initiële focus was eerst op de thuis situatie, om daar weer een stevige basis te creëren. Hier hebben we de eerste helft van de sessies op gefocust en door middel van oefeningen en zelfreflectie.


"Na een aantal sessies merkte ik al verandering bij mezelf en dat ik anders naar dingen begon te kijken en beter kon rationaliseren."

In de tweede helft van de sessies hebben we ons gefocust op de werksituatie. Ook hier hebben we door oefeningen en zelfreflectie grote stappen gemaakt en heb ik weer wat structuur terug gekregen in mijn dagelijkse (werk) leven.


Het is fijn om met Marga te werken, ze neemt echt de tijd voor je, staat overal neutraal in en zal nergens over oordelen. Deze fijne aanpak werkte voor mij heel goed en ik heb me dan ook alle sessies goed op mijn gemak gevoeld en het was makkelijk voor me om mijn problemen op tafel te gooien.


Uiteraard heb ik nog wat werk te doen voor mezelf, maar zonder Marga had ik daar zelf niet aan kunnen beginnen. Ik ben dan ook erg blij en dankbaar dat Marga me weer op weg heeft geholpen. Een aanrader voor iedereen die in knoop zit met situaties of met zichzelf. Ik beveel haar van harte aan." - Hidde


(Vanwege privacy is zijn naam veranderd)


Inmiddels is hij weer volledig aan het werk en kan hij met de tools die hij heeft gekregen weer even vooruit. Hij heeft weer richting en vertrouwen in de toekomst.


Herken jij dit ook? Heb je uitdagingen waarin je wel wat hulp kunt gebruiken? Zijn er situaties die steeds terugkomen waar je de oorzaak van zou willen onderzoeken? Wil je ook weer vaste grond onder je voeten?


Heb je ook behoefte aan waardevolle tools die je weer op weg kunnen helpen?

Ben je er ook aan toe om te werken aan je eigen groei en ontwikkeling?

Wil je ook meer bereiken en je ware potentieel ontdekken?

Heb je behoefte aan meer duidelijkheid en richting?

Kun je ook wel een sessie gebruiken waarin je inzichten krijgt over waar je staat in je werk?


Bel (+31636541819) of mail mij dan voor een afspraak! Marga@MargaHogenhuis.nl51 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


Categorieën

  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn
bottom of page