top of page

KIES EEN MENSJE VOORDAT JE LEEST!!

Bijgewerkt op: 28 aug. 2023
Met welk aantal van de 21 kleine mensen in de boom resoneert je? Bekijk de foto voordat je hieronder leest...


 

Deze eenvoudige psycho-emotionele test, geïnspireerd door de methode van Pip Willson, kan interessante punten over jou onthullen. Pip Willson is een psycholoog en trainer die wereldwijd bekend staat om de zeer eenvoudige methode waarmee hij mensen helpt hun maximale potentieel en balans in het leven te vinden. Pip Wilson vond ook de Blob Tree-methode uit.


Kleine mens nummer 1 is een zelfverzekerd persoon, tevreden met zijn leven en optimistisch. Het is een intelligent persoon, het geheel in perspectief zien.


Als je de kleine mens 2 of 3 hebt gekozen, dan ben je een ambitieus en zelfverzekerd persoon. Je weet dat het je altijd zal lukken en dat er altijd handige situaties zullen komen om je te helpen bij je vorderingen.


Als je de kleine mens 9, 19 of 4 kiest, wordt je gedefinieerd als een niet-sociaal, achterdochtig en zelfverzekerd persoon. De nummer 19 mens kan narcistische neigingen hebben en is jaloers op het succes van anderen.


De kleine mens nummer 4 geeft te snel op, vertrouwt zijn buitengewone potentieel niet.

En de kleine mens nummer 9 zal er alles aan doen om te bewijzen dat het ook geweldig is, maar het is gemakkelijker de eenzame kant te houden, omdat het op deze manier zijn wantrouwen in anderen rechtvaardigt.


De kleine mens nummer 5 is creatief, houdt van het leven, geniet van elk moment, houdt van en weet dankbaar te zijn voor al het goede om zich heen. Dit helpt om een ​​positieve kijk te behouden en dus heeft het altijd open deuren voor het beste!


De kleine mens nummer 6 moet zich geliefd, beschermd en veilig voelen. Het is het soort persoon dat altijd verliefd wordt op de verkeerde persoon, vanwege zijn ongehuwde behoefte aan genegenheid en liefde. Deze kleine mens moet leren zorgvuldiger te zoeken naar degenen die kunnen helpen bij de evolutie, en niet naar degenen die deze kwetsbaarheid niet begrijpen.


Kleine mensen 7, 11, 12 karakteriseren communicatieve mensen die weten hoe ze hun vrienden kunnen ondersteunen. Deze mensen worden gekenmerkt door een hoge emotionele intelligentie die hen helpt om succesvol met levenssituaties om te gaan. Ze hebben teamgeest, zien de positieve kant en vinden altijd oplossingen.


De kleine mens nummer 8 is een dromer en romantisch. Het houdt ervan om een ​​paar momenten voor zichzelf te hebben. Dit is hoe het de energie en de stemming voor het leven en socialisatie terugkrijgt. Het is goed voor de dierbaren om hun behoefte aan isolatie te begrijpen en het niet verkeerd te interpreteren, het te begrijpen en de ruimte te laten die het nodig heeft.


De kleine mens nummer 13 is vervuld van wanhoop en het verlies van hoop. Het moet zijn best doen om zichzelf opnieuw te kalibreren aan de boom des levens en kan gemakkelijk weer vertrouwen in zichzelf krijgen en de steun zoeken van dierbaren!


De kleine mens nummer 14 is een ziel, een filantroop, het zou alles doen om anderen te helpen. Het wordt gekenmerkt door veel empathie en een ‘grote ziel’. Deze kleine mens moet leren voor zichzelf te zorgen, niet alleen voor anderen!


De kleine mensen 16, 17 en 18 zijn optimistisch, levenslustig, met teamgeest, presteren op elk gebied en kijken met afstandelijkheid naar de uitdagingen.


De kleine mens nummer 18 voelt zich graag geliefd en gewaardeerd, en wanneer het gevoelt wordt, wordt het je beste vriend!


De 10, 15 en 20 mensen zijn winnaars. Het houd van de smaak van succes, ook al heeft iedereen verschillende manieren om dat te bereiken.


Kleine mens nummer 10 is ambitieus, maar ook erg voorzichtig. Hij is hardwerkend en vastberaden, daarom is hij succesvol, vrijwel alles wat hij wil. Zijn ideeën vallen altijd op en hij wordt gezien in elke omgeving.


En de kleine man nummer 15 wordt gemotiveerd door de schoonheid van de weg naar succes in plaats van het succes zelf. Het is nieuwsgierig om nieuwe dingen te weten, nieuwe ervaringen op te doen, mensen te ontmoeten en van iedereen iets te leren.


De nummer 20 mens is ambitieus, zelfverzekerd en levenslustig, is een innovator en durft risico's te nemen. Onthechting en passie brengen veel prestaties en voldoening.


Kleine mens nummer 21 is een persoon die het probeert, maar niet weet hoe het de beste oplossingen voor het leven moet vinden. Het is een klein mens die moet leren om hulp te vragen aan de mensen om zich heen en het achterdochtige karakter op te geven.


Wil je meer inzicht in wie je bent?

Stuur mij dan een berichtje!

Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten :-)

Als je weet hoe je in elkaar steekt, heb je de tools in handen om te groeien!
130.396 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commenti


Categorieën

  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn
bottom of page