top of page

Therapie via videochat

Vanwege mijn verhuizing heb ik de mogelijkheid voor een sessie via Skype of Videobellen meer onder de aandacht gebracht. En het werkt! Je kunt uiteraard niet alle interventies doen maar met praten, luisteren, vragen stellen en huiswerk kom je een heel eind.


Voor sommige mensen is het fysiek niet mogelijk om naar de praktijk te komen omdat ze op dit moment in het buitenland wonen. Zo heb ik een cliënt in China, een cliënt in Engeland en een cliënt die veel reist en vanuit diverse locaties in belt. En voor andere cliënten is de reis naar de praktijk te angstig. Dan is een Skype sessie of videochat sessie een uitkomst.


Natuurlijk zie ik je liever bij mij in de praktijk, in levende lijve, maar soms kan het niet anders en is deze mogelijkheid een prima alternatief. De reden dat ik je liever zie is overigens meerledig. Ik let op je hele houding, bodylanguage en ademhaling. Ik let op je bewegingen en daarnaast luister ik naar mijn gevoel. Vaak doe ik ook oefeningen in de ruimte, doe ik oefeningen met blaadjes op de grond, of laat ik je schrijven, of tekenen. En dat gaat voor mij nou eenmaal beter als je bij me bent!


Let wel, Skype en Videochat sessies kan niet altijd en niet met iedereen. Het hangt ook van je hulpvraag af. Wil je meer weten? Bel of mail mij! info@MargaHogenhuis.nl


33 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


Categorieën

  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn
bottom of page