Therapie via videochat

Vanwege mijn verhuizing heb ik de mogelijkheid voor een sessie via Skype of Videobellen meer onder de aandacht gebracht. En het werkt! Je kunt uiteraard niet alle interventies doen maar met praten, luisteren, vragen stellen en huiswerk kom je een heel eind.


Voor sommige mensen is het fysiek niet mogelijk om naar de praktijk te komen omdat ze op dit moment in het buitenland wonen. Zo heb ik een cliënt in China, een cliënt in Engeland en een cliënt die veel reist en vanuit diverse locaties in belt. En voor andere cliënten is de reis naar de praktijk te angstig. Dan is een Skype sessie of videochat sessie een uitkomst.


Natuurlijk zie ik je liever bij mij in de praktijk, in levende lijve, maar soms kan het niet anders en is deze mogelijkheid een prima alternatief. De reden dat ik je liever zie is overigens meerledig. Ik let op je hele houding, bodylanguage en ademhaling. Ik let op je bewegingen en daarnaast luister ik naar mijn gevoel. Vaak doe ik ook oefeningen in de ruimte, doe ik oefeningen met blaadjes op de grond, of laat ik je schrijven, of tekenen. En dat gaat voor mij nou eenmaal beter als je bij me bent!


Let wel, Skype en Videochat sessies kan niet altijd en niet met iedereen. Het hangt ook van je hulpvraag af. Wil je meer weten? Bel of mail mij! info@MargaHogenhuis.nl


#skype #Amsterdam #videochat #therapieskype #therapie #coaching #coach #psycholoog #amsterdam #Diemen #expat #therapy #beeldbellen #therapieviaskype

30 keer bekeken0 reacties
Niet gevonden wat je zocht? Probeer de zoekmachine:

De praktijk:

Praktijk Vaillantlaan

Jan Olphert Vaillantlaan 70

1086 ZA  Amsterdam IJburg

06-36541819

PIT Praktijk Amsterdam Noord

Mariahoevepad 1

1035 WH  Amsterdam Noord

  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Instagram Social Icon

Aangesloten bij:

© copyright 2020 Marga Hogenhuis

Licentienummer 190091R

Lidnummer: 18018