top of page

Trouwen met jezelf op NPO Radio1Gisteren moest ik al heeeeeel vroeg mijn bed uit want om 5:30 uur werd ik geïnterviewd door Thomas van Vliet op Radio1. Het artikel in het NRC is opgepikt en ze wilden heel graag weten hoe het zat met de Psychologische en Therapeutische kant van het Trouwen met jezelf.

Zeg Ja tegen jezelf

Ik heb kunnen vertellen over het kiezen voor jezelf. Met al je goede en slechte eigenschappen. Dat het gaat om acceptatie en het komen tot de essentie van wie je bent. En dat het echt iets is van deze tijd. Mensen zijn heel erg naar buiten gericht en op de buitenkant. Automatisch komt de tegenbeweging van naar binnen kijken. Wie ben ik?

Maar ook dat het heel leuk is! Want therapie komt steeds meer uit het negatieve daglicht. Alsof er iets mis moet zijn met je om te willen groeien en ontwikkelen. Juist niet! De workshop is geen therapie maar het kan wel je eigenwaarde en zelfbeeld verbeteren!

Workshop Trouwen met jezelf

Dus ben je single en wil je dat vieren? Of ben je getrouwd en wil je ook voor jezelf kiezen? Of ga je trouwen en wil je voordat je het Ja woord zegt, ook volmondig ja zeggen tegen jezelf? Geef je dan op voor de volgende workshop Trouwen met jezelf 10 november 2018.


6 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Categorieën

  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn
bottom of page