top of page

Verhuisstress en nu Coach on the road!

Zoals velen van jullie weten zijn wij afgelopen weekend verhuisd. Als je nog geen stress had, dan is een verhuizing een prima manier om stress te krijgen! Helemaal als het nieuwe huis nog niet klaar is en je tijdelijk in een huis van iemand anders gaat wonen, in mijn geval het huis van mijn ouders. Een verhuizing heeft een mega impact op je gezin, op je humeur en je portemonnaie. En alles bij elkaar een perfect recept voor irritaties en een complete melt-down!


Gelukkig hadden we al heel veel voorbereid maar evengoed komt er in die laatste week een hele hoop op je af. Nadat ik de laatste client van die week gedag heb gezegd ben ik naar binnen gevlogen en direct begonnen met de laatste dingen inpakken. Zoals de gehele keuken :-) Ben blij dat deel 1 achter de rug is!


Dat ik nu tijdelijk geen eigen huis heb betekend ook dat ik tijdelijk niet vanuit huis kan werken. Ik heb een extra dagdeel kunnen huren op de praktijk maar een deel van de week moet ik op een andere manier oplossen. Voor morgen heb ik bijvoorbeeld een Coachhuis gehuurd. Een geweldig concept en perfect voor deze losse dagen en uren want ik kan het per uur huren.


Maar ik heb inmiddels ook twee Skype sessies gepland én ben ik als een soort Coach on the Road op huisbezoek geweest! Dus mocht je een afspraak willen maken, afhankelijk van de dag en tijd, is het dus of op IJburg, of bij een Coachhuis, of bij jou thuis of door middel van Skype!


Ik zie je graag! Op welke manier dan ook :-)8 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


Categorieën

  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn
bottom of page