top of page

TEST 2: Is mijn partner een narcist?

Bijgewerkt op: 17 nov. 2021

Deze test is geschreven door Mjon van Oers. Zij is een expert op het gebied van Narcisme. Ook deze test is simpel maar geeft je veel inzicht! Dus voel je intuïtief dat er iets niet klopt in je relatie, maar weet je niet zeker wat het kan zijn? Doe dan de test! Wanneer je de waarschuwingssignalen begint te herkennen, zul je je gevoelens beter begrijpen. Met deze test leer je de echte narcist kennen. Beantwoord op basis van je kennis over je partner, elke vraag met JA of NEE.

In totaal waren dit 20 vragen.


Score test 2:

Als je ja hebt geantwoord op meer dan 10 van de bovenstaande vragen, kan je partner een sterke narcistische persoonlijkheid hebben.


Heb je de eerste test ook gedaan? En geven beide test een positieve uitslag? Wil je weten hoe je hiermee om moet gaan? Stuur mij dan een berichtje.


In mijn vorige blogs over dit thema heb ik twee verschillende types narcisten omschreven: Zelfverzekerd en sterk en groot met een klein hartje.


Het volgende blog gaat over hoe je met een narcistische partner om kunt gaan. Wil je dit niet missen? Stuur mij dan een bericht! Wil je persoonlijk contact? Dat kan natuurlijk ook :-) Marga@MargaHogenhuis.nlBronvermelding:

Met dank aan Mjon van Oers voor deze testen.

Deze testen komen uit haar boek: Narcistisch misbruik in de liefde, 50 vragen en antwoorden. Uitgeverij AnkhHermes LINK: https://www.ankh-hermes.nl/boek/narcistisch-misbruik-in-de-liefde/


383 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Categorieën

  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn
bottom of page